Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia EL TAU CASTELLÓ COL.LEGI
TAU Castelló Col·legi "San Cristóbal "s'ha classificat de manera matemàtica per a la final a 4 autonòmica , on es reunixen els millors equips de la categoria al.leví al llarg de la temporada, un èxit que en esta temporada també ho ha aconseguit el júnior A del club en la seua competició.

La classificació va ser rubricada dissabte passat 1 d'abril després de la victòria en la complicada pista de l'Escolàpies de València per 70-82 en un partit molt vibrant al qual els castellonencs van haver d'oferir una de les seues millors versions per a emportar-se el triomf. No hi havia marge d'error, ja que els deixebles de Miguel Gutiérrez s'enfrontaran en les dos pròximes jornades al Godella i València Basket, líder invicte de la categoria i segon classificat respectivament, per la qual cosa guanyant este partit s'evitava dependre d'altres resultats.

El camí per a arribar a esta Final Four no ha sigut fàcil, ja que a l'inici de la temporada el grup resultava prou heterogeni a l'haver-hi noves incorporacions a l'equip, quatre xiquets de primer any i una sensible diferència de nivell entre alguns jugadors. 'He de felicitar els componente de l'equip perquè esta classificació és un premi per a ells, és una experiència molt bonica participar en una final a quatre autonòmica. Se'l mereixen perquè han anat superant els obstacles que ens hem trobat amb molt treball i esforç en els entrenaments. Hem tingut alguns alts i baixos, problemes físics d'alguns jugadors i en altres moments no hem sabut gestionar la frustració quan les coses no eixien bé, però el principal és que no deixem de treballar a límit per a ser millors jugadors i millor equip, indica l'entrenador del TAU Castelló.

'Estic satisfet d'haver-nos ficat en esta final four és un gran èxit quan a principi de campanya l'objectiu era la permanència en Nivell 1, però estar satisfet no significa ser conformista, per la qual cosa seguirem donant-ho tot en el que queda de temporada per a créixer de manera individual i colectiva', afegeix el tècnic. El TAU Castelló Col·legi "San Cristóbal" va iniciar la temporada en el grup A de Nivell 1 d'Iniciació al Rendiment. Esta fase la va acabar, no sense patiment, en tercer lloc, per la qual cosa va passar al grup autonòmic, format pels quatre millors del grup A i altres tants del grup B, conformant així un selecte grup amb els 8 millors conjunts de tota la Comunitat Valenciana.

En esta segona fase tots els partits han tingut complicacions i han sigut molt exigents. 'Jo sempre li dic als xics que hem d'anar partit a partit i entrenar al 100 %, que és la millor manera per a progressar. Més important que la classificació és la progressió que han fet els xavals per a arribar a este punt; i espere que no es quede ací, hem de ser ambiciosos i voler fer més coses. Per a això conte amb la bona predisposició dels xics per a entrenar i la valuosa aportació del meu ajudant Ian González, a qui li estic summament agraït per la seua dedicació i implicación', conclou Miguel Gutiérrez.

El TAU Castelló Col.legi "San Cristóbal " està format per: Iván Vicente, Yoel Calvente, Jorge Balfagón, Diego González, Vicent Negre, Agustín Rallo, Patrick Bay, Ayub Elhilali, Paco Arista, Marcos Sanz y Héctor Alfaro.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte