Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló es solidaritza amb els gossos abandonats de la A.P.A. ‘per una manada feliç’
Els jugadors del TAU Castelló van compartir ahir un moment molt especial amb uns convidats d’excepció, però aquesta vegada no eren nens o joves sinó uns afectuosos i bonics gossos que busquen famílies que els donin acollida i que després els puguin adoptar. Aquest és l’objectiu pel qual la protectora "Per una Manada Feliç" treballa cada dia, i aquesta és la causa per la qual el TAU Castelló dedicarà el partit de divendres davant el Marin PeixeGallego. Edu Durán, Fede Uces i Kyle Cooper van jugar i van passejar amb alguns dels gossos que "Per una Manada Feliç" té sota la seva tutela. D’aquesta manera l’equip castellonenc realitzarà una iniciativa nova, ja que fins ara sempre s’havien dedicat partits per a col·lectius desfavorits o associacions que treballen sempre amb persones i no amb animals.

Però aquest divendres els protagonistes seran els gossos, gossos que no tenen una llar, per diferents motius ja sigui per que els han abandonat o perquè s’han perdut, però la protectora D’"una Manada Feliç" els rescata, els acull i els busca una família amb la qual compartir la seva vida.

Els aficionats que vagin al partit podran posar també el seu granet de sorra ja que des de les 19h integrants de la protectora estan donant informació a la porta principal del pavelló de les diferents activitats que realitza la protectora i sobretot de quin és el procés per acollir un gos i també per fer una adopció. Fins i tot podran veure in situ alguns dels cans que "Per una Manada Feliç" té en aquest moment disponibles preparats perquè siguin acollits. Després a partir de les 20h quan s’obrin les portes es podran comprar bitllets per una rifa solidària que es realitzarà al descans del partit, rifa en la qual es sortejaran 5 interessants regals.

Motius no en falten per assistir el divendres al Ciutat de Castelló ja que a més amb la victòria el TAU Castelló certificarà la seva permanència matemàtica a la sempre difícil lliga LEB Oro.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte