Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia La Festa del Reciclatge arriba a la pista del TAU Castelló aquest proxim divendres 21 d’abril
La Festa del Reciclatge arriba a la pista del TAU Castelló aquest divendres 21 d’abril. Es tracta de l’acte central de la campanya “El Tripe de reciclatge” posada en marxa durant aquesta temporada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, i que compta amb la col·laboració de l’equip castellonenc. La Festa del Reciclatge coincideix amb la trobada crucial que el TAU Castelló disputarà, aquest divendres 21 d’abril a les 21h, davant el Marín Peixe Gallego, i en el qual la victòria li donarà la permanència matemàtica a la categoria.

Per tal de motivar el reciclatge de vidre entre els aficionats, alhora que animar-los que omplin el pavelló Ciutat de Castelló, es presentarà demà un vídeo protagonitzat pels jugadors Kyle Cooper i Eduardo Durán, que s’emetrà via Streaming ia través de les xarxes socials del TAU Castelló.

A més, veure aquest partit té premi perquè tots els aficionats que vagin al pavelló rebran una bossa de reciclatge de Ecovidrio.

La campanya “El Triple de reciclatge” neix de la mà de Ecovidrio amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania en el respecte i conservació del nostre planeta a través de l’esport, concretament del bàsquet, potenciant valors com l’esforç, la responsabilitat i , sobretot, el treball en equip.

Beneficis per al medi ambientEcovidrio garanteix que el 100% del vidre que es recupera en els contenidors és reciclat per fabricar nous envasos de vidre i aconseguir múltiples beneficis per al medi ambient i la societat.

Amb un gest tan senzill com el de separar les ampolles, pots i flascons usats per dipositar-los després en els contenidors, es redueix el consum d’energia, s’estalvien matèries primeres i es disminueixen els abocadors i la contaminació de l’aire.

Els contenidors de vidre situats als carrers serveixen per recollir únicament els envasos de vidre: ampolles, ampolles, pots i flascons que es consumeixen a les llars i al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering. Hi ha altres materials com la ceràmica o altres tipus de vidre (plats, gots, vidres de finestres, etc.), que en tenir una composició diferent de la del vidre dels envasos, han de ser dipositats a les deixalleries dels pobles i ciutats .

Sobre EcovidrioEcovidrio és l’entitat sense ànim de lucre, encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, des de 1998. La companyia s’encarrega de gestionar íntegrament la cadena de reciclatge: iniciatives de sensibilització, recollida selectiva, transport i tractament de residus d’envasos de vidre i la seva posterior comercialització.

Ecovidrio proporciona un servei públic i universal per al ciutadà i posa a disposició de les companyies que envasen els seus productes en vidre un model de gestió eficaç i eficient, tant des de la perspectiva ambiental com econòmica.

En l’actualitat, un total de 8.000 companyies envasadores fan possible, a través de la seva aportació, el sistema de reciclatge. Els sectors integrats en Ecovidrio representen més del 3% del PIB espanyol i comercialitzen el 99% dels envasos de vidre.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte