Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia PRESENTAT EL 1ER CAMPIONAT DE BÀSQUET ESCOLAR
Aquest matí s'ha presentat a la Sala Cultural Àmbit d'El Corte Inglés de Castelló el 1er Campionat Escolar de Bàsquet Super Basket 3x3. El campionat està organitzat pel club de bàsquet de referència a la província TAU Castelló i per l'empresa Branding Road en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló i El Corte Inglés com a patrocinador principal, a més d'altres col·laboradors privats i sent els mitjans d comunicació oficials "Onda Cero" i "El Periódico Mediterráneo."

A l'acte de presentació han assistit el Regidor d'Esports de Castelló Enric Porcar, el president del TAU Castelló Luis García, Borja Monzó relacions externes d'El Corte Inglés i Saul Viciano per part de Brandig Road.

Borja Monzó d'El Corte Inglés, que ha exercit de moderador de l'acte, ha obert l'acte donant pas a una primera intervenció de Saul Viciano, que ha explicat a part més tècnica del funcionament del campionat (veure informació sota). Per part del TAU Castelló Luis García ha volgut destacar "volem fomentar el bàsquet en els escolars i els seus valors, a més de promoure la igualtat i als equips seran mixtes i que Castelló sàpiga que s'està movent molt bàsquet i que el bàsquet ocupa un paper molt important a la ciutat. "

L'acte ha estat tancat per Enric Porcar qui ha destacat que "l'esport escolar és molt important i és fonamental en els cursos que s'han triat en aquest projecte 5è i 6è de primària, ja que és l'edat crítica d'abandonament d'activitat física segons estudis realitzats. Estem contents que surtin iniciatives d'aquest tipus i de poder recolzar-les. "

CARACTERÍSTIQUES DEL CAMPIONAT

Quins objectius persegueix el campionat?

Aquest campionat té com a objectius principals:

Promoure els valors de l'esport i especialment del bàsquet.

Iniciar en la pràctica del bàsquet a nens i nenes de 5è i 6è de primària de Castelló.

Donar a conèixer la situació actual del bàsquet de Castelló, especialment l'existència del TAU Castelló que milita a la Lliga Leb Or, segona categoria a nivell nacional.

Promoure la igualtat entre els alumnes i les alumnes.

Donar a conèixer formes alternatives de gaudir d'un esport com el bàsquet.

Qui pot participar-hi?

Hi participaran les escoles de Castelló que ho desitgin. Els alumnes participants seran els que estiguin cursant 5è i 6è de primària.

Com es desenvolupa el campionat?

El campionat té dues fases:

Fase escolar

En aquesta fase els es realitzarà un campionat intern dins de cada classe de 5è i 6è de primària de manera que sortirà un equip campió de cadascuna de les classes que després participarà a la final el 10 de juny.

Per a la realització d'aquesta fase es triarà un dia dels proposats per l'organització i es concretarà l'horari amb la mateixa, per tal de poder optimitzar l'horari. Sent la proposta inicial fer-ho dins de l'horari d'Educació Física.

Fase Final

La fase final es jugarà el 10 de juny a la Plaça d'Espanya (al costat del Corte Inglés de Castelló) i participaran un màxim de 36 equips de 5è i 36 equips de 6è guanyadors entre totes les escoles participants en el campionat. L'horari de la final es realitzarà en dues jornades una matinal de 10 a 14 per a la categoria de 5è de primària i una vespertina de 16h a 20h per a la categoria de 6ºde primària

Com es formen els equips?

Els equips obligatòriament hauran de ser mixtes i de la mateixa classe i es compondran de quatre jugadors. Excepcionalment es podran realitzar equips de tres jugadors depenent del nombre d'alumnes que tingui la classe per tal de que tothom pugui participar.

Com inscriure?

Cada col·legi rebrà un dossier informatiu i haurà d'omplir la fitxa d'inscripció i enviar-la al mail comunicacion@brandingroad.com. Un cop enviada l'organització es posarà en contacte per concretar el dia i l'hora per realitzar la primera fase. Les dates d'inscripció són del 4 al 15 de maig.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte