Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia EL SUPERBÀSQUET 3X3 DEL TAU CASTELLÓ ATERRA A L'ESCOLA GRANS I MENUTS
Aquest matí campionat de bàsquet Superbàsquet 3x3 que està discorrent pels diferents col·legis de Castelló de la mà de TAU Castelló i Branding Road, ha arribat al col·legi Grans i Menuts. Els alumnes de 5è i 6è de primària han pogut gaudir de dues hores de bàsquet, competint i divertint-se amb una modalitat del bàsquet molt atractiva i fàcil de jugar com és el 3x3 que tant es juga al carrer ia les pistes urbanes. L'esportivitat, el treball en equip la igualtat són alguns dels valors que es transmeten durant la activdad.

Hi han participat un total de 50 nens i nenes distribuïts en 12 equips i dues categories 5è i 6è de primària. Aquesta fase és la fase prèvia a la gran final que es disputarà el 10 de juny a la plaça d'Espanya de Castelló enfront d'"El Corte Inglés" empresa patrocinadora al costat del Ajuntament de Castelló, Automoció Michavila, El Periódico Mediterráneo i Onda Cero.

Desprès dels partits els participants han rebut una bossa amb diferents regals i han posat per a la foto de família.
El Superbàsquet 3x3 seguirà movent-se per les escoles de Castelló que s'inscriguin, sent la propera parada aquest dilluns que ve al CEIP Mestre Vicent Artero.

Aquells escoles que no s'hagin inscrit i vulguin participar encara poden fer-ho enviant un mail a l'organització comunicacion@brandingroad.com.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte