Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia EL CICLE PERFECTE AL TAU CASTELLÓ PREBENJAMÍ
El TAU Castelló Amics del Bàsquet segueix el seu curs any rere any, no para de fluir. Els seus jugadors van creixent i complint etapes; i de vegades, com és el cas de l'equip prebenjamí, es produeix una situació molt especial en aquest sentit. D'una banda, hi ha els nens, els quals fan els primers passos en l'esport de la cistella; i per l'altre es troba el seu entrenador, Nacho Colomer, que també dóna els seus primers passos .. però com a tècnic.

Així doncs, Nacho comença aquesta etapa després d'haver passat prèviament per totes les categories de formació del club. Ara és ell qui dirigeix ​​des de la banqueta, però el seu camí com a jugador no s'atura, ja que ha emplenat una gran temporada a l'equip sènior del club castellonenc que milita a Primera Nacional.

"La veritat és que sempre he tingut uns entrenadors excel·lents aquí al club i, de fet, ús molt els exercicis que feia jo com a jugador. Ha reviscut una mica aquells anys perquè m'he vist molt reflectit en ells ", explica el mateix Nacho, a qui la seva estrena com a tècnic de formació li va arribar d'una manera força inesperada. "Va ser a mitjans de desembre, amb la temporada ja en marxa. Llavors hi havia uns grups de benjamí molt nombrosos i es va decidir dividir-los i jo em vaig ocupar dels més petits. L'oferta d'entrenar aquest grup em va venir per sorpresa i en una setmana ja estava treballant amb ells. Jo ja havia mostrat interès per entrenar algun equip de base, però pensava que en aquesta temporada no anava a ser possible ", afegeix el tècnic, el qual fa un balanç molt positiu de la campanya. "L'experiència per a mi ha estat molt bona, jo he gaudit molt i s'ha notat molt l'evolució dels nens. La idea de separar els benjamins i fer un grup més reduït ha estat un encert, ja que els entrenaments guanyen en qualitat i els nens poden jugar més minuts en els partits ", afegeix Nacho.

El propi entrenador defineix el seu equip com "un grup molt homogeni, en el qual tots tenen més o menys el mateix nivell". "Per a la gran majoria és la primera vegada que practiquen bàsquet i la resta ja estaven al club. Són nens nascuts el 2009 i 2010, però que han participat en la lliga benjamí que organitza el Patronat d'Esports i s'han mesurat amb rivals que tenien un any o dos més que ells. Tot i això, s'han adaptat bé i l'experiència de la competició els ha servit per millorar molt. Així, ara al final de temporada hem participat en sengles tornejos a Benicarló i Vinaròs, on ja ens mesuràvem contra nens de la nostra edat i vam ser campions i subcampions respectivament ", indica el tècnic, la tasca com a entrenador ha tingut en tot moment les pautes a seguir molt clares. "Hem fet contínuament tècnica individual, que és el que toca en aquestes edats i per a això m'han servit de molt diversos jocs basats en el bàsquet. He intentat també millorar el nostre joc col·lectiu, però de moment els costa ser més generosos a l'hora de passar la pilota i saber l'espai que cal ocupar a la pista sense haver d'estar seguint sempre la pilota. Encara són petits per això, però seguirem treballant en això ", conclou Nacho Colomer.

El TAU Castelló prebenjamí està format per Albert Vallès, Claudia Esteve, Iván Climent, Lucas Àvila, Luis Ponce, Pau Collado, Juan Cruz Lonza, Daniel Pitarch, Mateu Monfort i Mario Barragán

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte