Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló presenta la seva primera renovació, Joan Faner.
"Defensar una samarreta amb TAU Castelló és un orgull i una gran responsabilitat"

Aquest matí al pavelló Ciutat de Castelló, Luis García ha presentat oficialment la renovació del base menorquí Joan Faner qui complirà la seva cinquena temporada al TAU Castelló.

Joan Faner porta sent peça fonamental gairebé des que va arribar al club, tant és així que les dues últimes dues temporades i després de sengles lesions dels jugadors que compartien posició amb ell, va haver d'agafar gairebé en solitari lsabilitat en la direcció de l'equip. Els números, a més del coratge i tenacitat mostrat a la pista, fan de Joan una peça fonamental en el quipo de Toni Ten. La temporada passada va fer 7,1 punts, 4,5 assistències i 9 de valoració de mitjana de la temporada.

Joan Faner se sentia molt satisfet "estic molt agraït d'estar en un projecte molt seriós i que va confiar en mi fa quatre temporades i segueix confiant ara. TAU Castelló és sempre la meva primera opció. "

Luis García confirmava que no només es fitxen bons jugadors sinó que per al club són importants a més, bones persones que creguin en el projecte.

Faner no va amagar la seva gran complicitat amb Toni Ten i va agrair en públic la confiança que el tècnic ha dipositat sempre en el base balear.

Així doncs el jugador seguirà lligat una temporada més a l'equip castellonenc que segueix planificant la propera temporada i que en breu revelarà tots els detalls de la campanya d'abonats que amb tota probabilitat començarà a mitjans d'aquest mes de juny

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte