Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia TAU Castelló Ruralnostra estrenyen llaços com avantsala de la campanya de socis
Aquest matí a les instal·lacions de Ruralnostra, situades a la Plaça de la Pau de Castelló, El TAU Castelló i l'entitat financera Ruralnostra han signat un acord de col·laboració i patrocini. Aquest ha estat el primer acte com a avantsala de la presentació de la campanya de socis de la propera temporada, que tindrà lloc demà a la sala de premsa del Pavelló Ciutat de Castelló. I és que el carnet, lluirà a la part posterior la imatge d'aquesta caixa nascuda a Betxí i que actualment està en plena expansió provincial.

D'aquesta manera una caixa integrament provincial s'uneix amb l'equip de bàsquet de referència a la província com és el TAU Castelló. A la signatura de l'acord han assistit per part de Ruralnostra seu president Vicent Seglar i el seu director general Francisco Albiach, mentre que per part del TAU Castelló el seu president Luis García va ser la persona d'estampar la seva signatura.

Francisco Albiach destacava "per a nosaltres que som una caixa de la província és molt important unir-nos a un referent a la província com el TAU Castelló. Esperem que sigui una relació que duri molts anys ". Per la seva banda Luis García afirmava que "és molt important una col·laboració com la de Ruralnostra, ja sumar empreses que aportin és el que ens dóna solidesa".

Demà, Luis García presentarà a les 12h a través d'una roda de premsa, la nova campanya de socis on la novetat més interessant, a més del suport de Ruralnostra, és que els socis que siguin fidels a l'equip tindran avantatges la propera temporada.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte