Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló comença demà a Melilla el seu camí cap a l'ACB
Demà a partir de les 21h en el pavelló Javier Imbroda de Melilla, el TAU Castelló començarà la primera eliminatòria de playoff d'ascens a l'ACB. L'equip castellonenc que està ja de camí a Melilla s'enfronta a un equip molt potent fet per a ascendir i que encara que no ha fet una lliga regular com s'esperava segur que es vora un equip diferent en aquesta eliminatòria i que gens tindrà a veure amb el Melilla que divendres passat va visitar el Ciutat en un partit en el qual no van posar gens de la seua part i va ser per a ells un pur tràmit abans de començar aquesta primera ronda de partits del playoff.

Toni Ten espera poder imposar el seu ritme per a poder contrarestar les virtuts dels de Melilla, “hem d'intentar imposar un ritme alt i portar el partit al nostre terreny. Em preocupa molt la defensa del pal baix i el rebot amb la baixa de Edu Gatell”. Davant la baixa de Gatell i la negativa de la FEB per a autoritzar un fitxatge Ten se sentia molt descontent amb la federació. “Hem perdut a un gran jugador, però no podem pensar ara en les coses injustes de la vida encara que si que és veritat que ens sentim maltractats per la federació”. Quant al propi equip o el entrenador ondense feia una metàfora del partit com si d'una carrera es tractara, “sabem el cotxe que tenim i amb ell anem a competir. Si hem d'arriscar en les corbes ho farem i si hem d'apurar la frenada ho farem sabent que tenim un cotxe molt competitiu”.

Per la seua banda l'entrenador del Melilla, Alejandro Alcova deia que “ha arribat el moment de la veritat i estem ja on esperàvem fa ja uns mesos. Estic segur que el TAU Castelló va a ser un rival dur que arriba amb ràbia després de la decisió de la FEB. Segur que ens plantegen defenses zonals diferents per a suplir la nostra superioritat física en el pal baix.”

El TAU Castelló al contrari que altres temporades té en les seues files jugadors que han jugat ja playoff d'ascens i fins i tot jugadors que han ascendit amb els seus equips a ACB com és el cas de Romà Bas, Aegir Steinarsson o Alfredo Ott, per la qual cosa aqueixa experiència serà també vital com ens explicava Romà Bas, “en els playoff és important anar partit a partit. Cada partit és una història i hem de ser capaços tant si guanyem com si perdem d'afrontar cada partit oblidant-nos dels anteriors. Són eliminatòries llargues on moltes vegades l'equip amb més cap es porta l'eliminatòria”.

Així doncs la sort està tirada i en poc més de 24 hores es llançarà la pilota a l'aire, una pilota històrica on l'equip castellonenc que, encara que amb els seus objectius ja complits, no renuncia a res com sempre ha demostrat.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte