Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló ja centrat en el segon partit de la sèrie
El TAU Castelló ja centrat en el segon partit de la sèrie

Després del primer partit amb derrota de l'eliminatòria davant el Melilla, el TAU Castelló ja prepara sense descans el segon partit de la sèrie que es disputarà demà a les 18h al Javier Imbroda. Per això el primer treball del cos tècnic ha estat recuperar l'equip física i psicològicament amb un passeig i una sessió d'estiraments a la platja i una xerrada i vídeo on han repassat els detalls del partit d'ahir per afrontar ja un partit que segur no té a veure res amb el vist-ahir on els melillencs van donar poques opcions als de Ten

Toni Ten resumia així la derrota d'ahir, "vam cometre molts errors bàsics, perquè ho entengui la gent és com voler que ens en surti una paella boníssima i resulta que crement el sofregit, i tot el que fa després no té solució". No va ser el millor dia des de la línia exterior del TAU Castelló i això ho va pagar l'equip castellonenc que amb els seus errors en atac i els encerts dels blaus va veure com es va trencar el partit en el tercer quart. "Ens van defensar regalant-nos la línia de 6,75, vam estar molt desencertats i això ens va llastrar".

L'ala pivot dominicà del TAU Castelló Juan García manifestava que "hem comès molts errors, potser hem pagat la novatada però hem de relativitzar el resultat treure les coses positives i també els errors per no tornar-los a cometre matí en el segon partit".

I és que en les eliminatòries de play-off no hi ha temps per a les lamentacions i ja el els jugadors del taulellet ha de tornar a ser els jugadors de tot l'any com deia Ten, "demà hem de tornar a ser l'equip i els jugadors que sempre hem estat i les coses bàsiques fer-les bé, defensar com hem fet tot l'any, respectar els espais, seguir les regles, i tindre convicció i seguretat ". I és que bons tiradors com Charles Nkaloulou que ahir va fallar tres tirs seguits en el primer quart, no van estar encertats i sembla que van perdre la confiança i això el va acusar i es va reflectir en el marcador.

Toni Ten destacava que "després de la lesió d'Edu és un moment complicat però sempre hem sortit d'aquests moments difícils, que hem tingut molts durant l'any". Juan García està sent el substitut de Gatell a la pista i ens confessava que "no és fàcil per a mi perquè, encara que moltes vegades m'ha tocat complir aquest paper de cinc ha estat testimonial però ara he d'assumir que he de fer-ho molts minuts i tinc d'esforçar-me al màxim davant pivots que són més alts i més forts que jo ".

Ni Toni Ten ni Juan García esperen demà a un Melilla confiat i que pugui sortir a la ista amb la guàrdia més baixa del normal. "Melilla és l'equip amb més ofici de la categoria i han jugat ja molts playoff. Estic segur que demà eixiran a pel 2-0, però nosaltres estic segur que farem tot el possible i competirem per intentar portar-nos a Castelló l'eliminatòria empatada ", confessava l'entrenador onder.

Així doncs demà es lliurarà una altra dura batalla a la pista del Melilla a partir de les 18 h, partit que es podrà seguir per FEB TV i per COPE Castelló

———————————————————————-

El TAU Castelló ya centrado en el segundo partido de la serie

Tras el primer partido con derrota de la eliminatoria ante el Melilla, el TAU Castelló ya prepara sin descanso el segundo partido de la serie que se disputará mañana a las 18h en el Javier Imbroda. Para ello el primer trabajo del cuerpo técnico ha sido recuperar al equipo física y psicológicamente con un paseo y una sesión de estiramientos en la playa y una charla y video donde han repasado los pormenores del partido de ayer para afrontar ya un partido que seguro nada tiene que ver cpon el visto ayer donde los melillenses dieron pocas opciones a los de Ten

Toni Ten resumía así la derrota de ayer, “cometimos muchos errores básicos , para que lo entienda la gente es como querer que nos salga una paella buenísima y resulta que quemams el sofrito, ya todo lo que hace después no tiene arreglo”. No fuel el mejor día desde la línea exterior del TAU Castelló y eso lo pagó el equipo castellonense que con sus fallos en ataque y los aciertos de los azulones vió como se rompió el partido en el tercer cuarto. “Nos defendieron regalándonos la línea de 6,75, estuvimos muy desacertados y eso nos lastró”.

El ala pivot dominicano del TAU Castelló Juan García manifestaba que “hemos cometido muchos errores, quizás hemos pagado la novatada pero tenemos que relativizar el resultado sacar las cosas positivas y también los errores para no volverlos a cometer mañana en el segundo partido”.

Y es que en las eliminatorias de playoff no hay tiempo para las lamentaciones y ya el los jugadores azulejeros tiene que volver a ser los jugadores de todo el año como decía Ten, “mañana tenemos que volver a ser el equipo y los jugadores que siempre hemos sido y las cosas básicas hacerlas bien, defender como hemos hecho todo el año, respetar los espacios, seguir las reglas, y tener convicción y seguridad”. Y es que buenos tiradores como Charles Nkaloulou que ayer falló tres tiros seguidos en el primer cuarto, no estuvieron acertados y parece que perdieron la confianza y eso lo acusó y se reflejó en el marcador.

Toni Ten destacaba que “tras la lesión de Edu es un momento complicado pero siempre hemos salido de esos momentos difíciles, que hemos tenido muchos durante el año”. Juan García está siendo el sustituto de Gatell en la pista y nos confesaba que “ no es fácil para mi porque, aunque muchas veces me ha tocado cumplir este rol de cinco ha sido testimonial pero ahora tengo que asumir que tengo que hacerlo muchos minutos y tengo que esforzarme al máximo ante pívots que son más altos y más fuertes que yo”.

Ni Toni Ten ni Juan García esperan mañana a un Melilla confiado y que pueda salir a la ista con la guardia más baja de lo normal. “Melilla es el equipo con más oficio de la categoría y han jugado ya muchos playoff. Estoy seguro que mañana van a salir a por el 2-0, pero nosotros estoy seguro que haremos todo lo posible y competiremos para intentar llevarnos a Castellón la eliminatoria empatada”, confesaba el entrenador ondense.

Así pues mañana se librará otra dura batalla en la pista del Melilla a partir de las 18h, partido que se podrá seguir por FEB TV y por COPE Castellón

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte