Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló va merèixer més a Melilla però cau en la pròrroga
El TAU Castelló va merèixer més a Melilla però cau en la pròrroga

MELILLA BÀSQUET 83
TAU CASTELLÓ 80

C. MELILLA B .: Rodriguez (7), Duran (16), Almazan (17), Lucas (2), Guerra (19) -cinc inicial--; Servera (8), Djuran, Kapelan (5), Samb (7), Fall (2) i García. 18 faltes. Sense eliminats.

Ent: Alejandro Alcoba

TAU CASTELLÓ: Faner, Ott (8), Bas (2), J.García (14), Rowley (13); cinc inicial -, Steinarsson (18), García (5), Sabonis (10), Nkalouou (10) i López. 21 Faltes. Sense eliminats.

Ent: Toni Ten

ÀRBITRES: Jose M.ª Terrers i Jorge Muñoz. Bona actuació.

INCIDÈNCIES: Poc més de 500 espectadors al Javier Imbroda

PARCIALS: 25-17 / 10-21 (35-38 Descans); 17-9 / 16-21 / 15-12 (83-80 Final)

Es va llançar la pilota a l'aire a Melilla amb un TAU Castelló disposat a no posar-se'l fàcil als melillencs i intentar empatar l'eliminatòria però no començava bé el quart amb un parcial inicial de 5-0 per als locals i amb un gran encert des de la línia de tres, que amb quatre triples i el desencert castellonenc posaven el marcador a falta de tres minuts per acabar el quart amb 18-6 per al Melilla. Toni Ten va demanar temps mort i sembla que l'equip es va col·locar millor en defensa alhora que trobava millors solucions en atac i d'aquí fins al final de quart 17-11 per al TAU Castelló li feia recotar diferències en l'electrònic 25-17.

El segon quart va ser molt diferent i encara que va començar amb un altre triple dels blaus, el TAU Castelló molt centrat en defensa i amb les idees molt més clares en atac jugant pilotes interiors a Sabonis, aconseguia un 0-6 en tres minuts que obligava a Alcoba a demanar temps. No els va anar molt millor als melillencs després del minut de descans ja que els de Ten van seguir apretant i amb la resurrecció Nkaloulou que va anotar 10 punts li van donar la volta al marcador i els taulellet arribaven al descans amb avantatge 35-38.

Es va reprendre el partit amb el TAU Castelló mica despistat. El Melilla amb molta seriedad i amb Fran Guerra en pista era difícil aturar-lo en atac. Melilla es tornava a col·locar per davant en tot just dos minuts de quart. A partir d'aquí i amb les espases en tot l'alt el partit s'igualava. Es va arribar al final del tercer amb avantatge per al Melilla que va deixar als de Ten amb tan sols 9 punts anotats.

L'últim quart va mantenir la igualtat, cap dels dos equips aconseguia dominar el partit. S'arribava a l'últim minut amb avantatge d'un punt per als locals. A falta de 11 "Kyle Rowley disposava de dos tirs lliures i tan sols anotava un però el TAU Castelló agafava el rebot. Melilla va fer falta i treien de banda els castellonencs. La pissarra de Ten va funcionar però Juan García va fallar el tir decisiu. El segon punt de l'eliminatòria s'hauria de disputar a la pròrroga.

Els cinc minuts d'afegit van tenir la mateixa tònica del partit, molta igualtat però els errors des de la línia de tirs lliures van donar un petit avantatge als melillencs que tot i tenir un últim triple per forçar la segona pròrroga, el TAU Castelló no va poder rematar la feina. Es va lluitar i es va intentar però es van pagar cars els errors al final de l'últim quart que possiblement li haguessin donat el punt als de Ten. Així es tancava el partit amb un 83-80 que posava l'eliminatòria 2-0 per al Melilla.

Fotos: Núria Rioja

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte