Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Citroën a la fita històrica del TAU Castelló
En el dia d'avui s'ha fet la presentació del patrocini del tercer partit del Play Off per part de CITROËN Garage Castellón, on l'empresa castellonenca donarà el "naming" a un partit històric, a més de figurar en els diferents suports promocionals del partit i realitzaran diverses accions al voltant del partit.

Així, la firma dirigida per Arturo Cebrian, s'han activat diverses promocions en les seves xarxes socials amb la finalitat que el Ciutat respiri un ambient de festa en aquest històric partit del club castellonenc. A més, tenen preparada una animació especial per als mil primers assistents del partit, un al·licient més per als aficionats del TAU.

Per a Arturo Cebrian, gerent de Garage Castelló, "és important estar en aquesta fita històrica del bàsquet provincial, i la empresa amb els seus treballadors volíem estar al costat". D'altra banda, per a Luis García, president del Amics, "és un plaer que les empreses de Castelló mostrin el seu suport, ens fan veure que som importants per a la ciutat i la província, i és una garantia de futur".

En definitiva, un altre motiu més perquè el partit de divendres sigui un èxit on el bàsquet de Castelló done altre passet ferma per consolidar-se.

Garage Castellón SL. Concessionari oficial Citroën per Castelló i província. On podràs trobar tota la nova gamma de Citroën amb dissenys actuals i amb l'última tecnologia en seguretat, benestar i connectivitat.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte