Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia FESTA FI DE TEMPORADA 2017 - 2018
Una temporada més finalitza amb moltes coses a celebrar, des de la trajectòria dels equips, el creixement del club, fins meritòries classificacions, disputes de fases finals i amb el primer equip classificant-se per als play off d'ascens a ACB per primer cop en la seva història .

El proper dia 10 de juny, diumenge, serà un dia especial en què celebrarem la Festa Fi de Temporada a la qual esteu tots convidats, jugadors, familiars i amics.

A partir de les 11:00 hores es realitzaran jocs per a jugadors, pares i entrenadors fins a les 13:30. I després d'una dutxa, a les 14 hores tindrem un dinar de germanor que com sempre es farà una paella i se servirà beguda, deixant les postres, amanides i altres menjars a la vostra organització. Els equips es distribuiran per taules.

Després de les postres es premiaran les diferents activitats realitzades al matí, així com els mèrits assolits durant la temporada, lliurant medalles als més petits.

Per a una bona ORGANITZACIÓ TEN EN COMPTE:

Inscripció gratuïta per a jugadors del club abans de l'1 de juny. Després d'aquesta data, els jugadors del club es podran inscriure a la festa però a un preu de 5 euros.

Els pares o acompanyants adults, s'inscriuen al mateix temps que els jugadors abonant 8 euros per comensal. (Nens no jugadors menors de 12 anys, 5 euros). La inscripció es farà i s'abonarà a l'oficina del club (de dilluns a divendres de 17 a 20: 30h.), Preferiblement en metàl·lic.

El preu inclou: la paella, beguda, coberts, lloguer de taules i cadires ...

Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 677483729 (Iván) o enviar un correu electrònic a amicscastello1994@gmail.com.

La festa és de tots i per a tots i agrairíem la màxima assistència.

Una salutació,
Luis García Sainz,
President Amics del Bàsquet Castelló - TAU Castelló

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte