Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Campus LEB Oro
29/05/2018
El TAU Castelló no para i encara que la temporada ja està finalitzant ha preparat un Campus de bàsquet d'allò més entretingut. Una setmana de bàsquet, diversió i activitats, amb el cos tècnic del primer equip encapçalat per Toni Ten.

Del 25 al 30 de juny al pavelló Ciutat cde Castelló en horari de 9h a 14h, els nens i nenes d'entre 7 i 16 anys que vulguin participar-hi, tindran entrenaments per grups de nivell, competicions, jocs i piscina, a més de la presència de jugadors del primer equip i la gran novetat d'aquest any, una sessió de Risobasket. Bàsquet i risoteràpia s'uneixen per passar un matí d'allò més divertit amb el gran especialista de Manresa, Toni Foncuberta "Risofoncu". L'altra novetat serà la sortida que es farà a València on s'entrenarà a les fantàstiques instal·lacions de l'Alqueria del Bàsket i després es visitarà el Circuit Ricardo Tormo a Xest.

El campus va dirigit tant a jugadors que ja estan practicant bàsquet com a aquells que volen iniciar-se en l'esport de la cistella. El termini d'inscripció ja està obert i les inscripcions es poden realitzar a través del web i RRSS del club i en les pròpies oficines de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 hores.

Sens dubte una cita que tots els joves amants del bàsquet de la província, no es poden perdre.

Inscripcions ací: https://goo.gl/forms/F7QZ57eNf5Dsmfjp2

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte