Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El president del TAU Castelló, Luis García, viatja al Japó per tancar un patrocini
Luis García, "sumar suports econòmics és sempre important i una prioritat perquè el projecte TAU Castelló sigui sostenible i viable".

Divendres 6 de juliol.- Aquest matí una petita comitiva del TAU Castelló encapçalada pel seu president Luis García, ha posat rumb a Osaka, Japó, per tancar un contracte de patrocini amb l'empresa nipona Union Electric Co Ltd, empresa de fabricació i distribució de maquinària especial per a tot tipus de treballs amb soldadures. L'acord arriba a través d'un jove jugador japonès que amb tota probabilitat formarà part del club castellonenc la temporada que ve, qui ha posat en contacte a l'empresa amb la directiva del club.

Luis García es mostrava molt satisfet "sumar suports econòmics és sempre important i una prioritat perquè el projecte TAU Castelló sigui sostenible i viable. Tot i que ja sabeu que no sóc de sortir molt fora d'Espanya, en aquests casos vaig a la fi del món si cal. Estem segurs que serà una relació amb diversos anys de durada ".

Un cop més el TAU Castelló sorprèn i viatja a un país asiàtic per sumar suports econòmics i enfortir així un projecte que va donant passos cap endavant.

(Més informació d'Unió Electric Co Ltd A la seva web www.jp-union.com)

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte