Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Isao Kinoshita, jugador ja del TAU Castelló, serà el primer japonès a jugar a la lliga LEB Oro
Dilluns 9 de juliol.- Com vam anunciar divendres passat, aquest matí el TAU Castelló ha tancat l'acord de patrocini amb l'empresa nipona Union Electric Co.Ltd. L'acord arriba a través del jugador Isao Kinoshita el qual formarà part la propera temporada del primer equip del TAU Castelló per la qual cosa serà el primer jugador japonès a jugar en una lliga professional espanyola, i el primer jugador japonès que jugarà a la lliga LEB Oro.

Isao, que va jugar fa dues temporades al Sant Feliuenc de lliga EBA i la passada temporada al CB Benicarló de lliga Nacional, ocupa la posició de base i arriba a Castelló amb l'objectiu de continuar avançant en la seva formació com a jugador.

L'acte ha tingut lloc a Tòquio on s'ha realitzat una roda de premsa amb molts mitjans japonesos acreditats i a la qual han acudit televisions d'Osaka i Tòquio.

Foto d'esquerra a dreta: Luis García (president del TAU Castelló), Isao Kinoshita (jugador), Antonio Ripoll (vicepresident del TAU Castelló) i José Orts (representant del jugador)

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte