Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló segueix apuntalant l'equip amb la renovació de Sabonis
Dilluns 16 de juliol.- Tautvydas Sabonis jugarà una temporada més al TAU Castelló. Així ho han fet saber des del TAU Castelló avui després d'arribar a un acord el jugador i el club. La renovació de Tuti, al costat de la d'altres jugadors, era una de les prioritats del club castellonenc que a poc a poc va donant forma a l'equip. Sabonis va fer una molt bona temporada en la qual va fer una mitjana a la lliga regular de 7,6 punts per partit 6,2 rebots i 2,1 assistències per partit amb una valoració global de 9,3.

Tot i que la posició natural de Sabonis és aler, el lituà és un gran jugador d'equip, polivalent capaç de cobrir diverses posicions sobretot la del quatre com ja es va demostrar la temporada passada tant en la primera meitat de temporada fins que es va recuperar Juan García com amb les posteriors lesions de Nkaloulou i Gatell.

Luis García es mostrava molt satisfet per la renovació, "ja vam dir que era prioritari que un bloc de jugadors de l'any passat poguessin continuar, i la renovació de Sabonis és un clar exemple. Estem molt contents perquè volem donar continuïtat al gran treball que l'equip va fer la temporada passada i poc a poc ho estem aconseguint. "

Amb la de Sabonis ja són cinc les renovacions més les del cos tècnic en el TAU Castelló, en lo qual mínim encara li falten quatre peces per desvetllar.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte