Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Steinarsson exerceix la seva clàusula de sortida i abandona la disciplina del TAU Castelló
Dimecres 18 de juliol.- El base internacional per Islàndia, Aegir Steinarsson, no seguirà al TAU Castelló. El jugador que li quedava un any de contracte amb el club castellonenc a fet efectiva una clàusula de sortida que tenia amb data límit el 15 de juliol, que podia activar sempre que tingués una oferta de l'ACB o una oferta del seu país. En aquest cas la segona opció és la que ha propiciat la marxa de Steinarsson sumada a la situació familiar, ja que serà pare del seu primer fill aquest proper mes d'agost.

El president Luis García agraïa així els serveis prestats pel jugador, "el TAU Castelló només té paraules d'agraïment a la dedicació i treball que durant la passada temporada va tenir Aegir i que es va reflectir en un gran rendiment tant personal com per a l'equip. Hem d'entendre que les circumstàncies fan que l'oferta sigui irrebutjable. Li desitgem el millor a la temporada, tant a ell com a Charles Nkaloulou que jugarà a França. "

Així doncs tant Charles Nkaloulou, qui ja va confirmar el seu fitxatge per la NM1 francesa, com Aegir Steinarsson no seguiran la temporada que ve al TAU Castelló. Un TAU Castelló que té ja tancats a Joan Faner, Isao Kinoshita, Chema García, Romà Bas, Tuti Sabonis, Edu Gatell i Nick Washburn. Falten les peces per reforçar la posició de base i escorta, i els dos ala-pivots.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte