Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia G3 Constructors seguirà vestint les cistelles del TAU Castelló
Dimarts, 31 de juliol.- Per tercer any consecutiu la prestigiosa constructora castellonenca G3 Constructors ha dipositat la seva confiança en el TAU Castelló i seguirà sent un dels patrocinadors del club.

Aquest matí han renovat l'acord, Luis García, president del club amb David Tichell i Javier Flors per part de G3 Constructors. A la renovació de l'acord també ha assistit el capità de l'equip Chema García, qui ha estat contestant a les curiositats i preguntes que li feien els treballadors de l'empresa. Així un any més les cistelles del TAU Castelló lluiran la publicitat de G3 Constructors com en les dues temporades anteriors.

"La importància de seguir sumant suports de col·laboradors i patrocinadors és vital per a un projecte com el de TAU Castelló que va donant passos endavant", afirmava Luis García després de la renovació. I és que són més de 80 empreses que d'una forma o una altra col·laboren amb el club però s'està treballant perquè augmentin el nombre d'empreses implicades en el projecte.

Foto: d'esquerra a dreta, David Tichell, Luis García, Javier Flores i Chema García.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte