Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló de Leb Or jugarà set partits de pretemporada
Dijous 9 de agost.- El TAU Castelló ha fet públic ja el calendari de pretemporada en què disputarà set partits tots ells al mes de setembre. El primer partit serà el dia 6 de setembre a Lleida i l'últim el 28 de setembre a Alacant. El TAU Castelló de Leb Or jugarà set partits de pretemporada

Els aficionats i socis podran veure aquest any quatre partits al Ciutat de Castelló contra el Barça B, el València Basket (ACB), Palma i Lleida. A més el club castellonencs jugarà el ja tradicional partit contra Osca a Andorra de Terol.

Recordar que els partits amistosos que es disputen al Ciutat, també entren dins de l'abonament de temporada. Aquesta és la taula de partits i horaris completa de la pretemporada. (Veure imatge)

-----------------------------------------------

El TAU Castelló jugará siete partidos de pretemporada

Jueves 9 de agosto.- El TAU Castelló ha hecho público ya el calendario de pretemporada en el que disputará siete partidos todos ellos en el mes de septiembre. El primer partido será el día 6 de septiembre en Lleida y el último el 28 de septiembre en Alicante.

Los aficionados y socios podrán ver este año cuatro partidos en el Ciutat de Castelló contra el Barça B, el Valencia Basket (ACB), Palma y Lleida. Además el club castellonenses jugará el ya tradicional partido contra Huesca en Andorra de Teruel.

Recordar que los partidos amistosos que se disputan en el Ciutat, también entran dentro del abono de temporada. Esta es la tabla de partidos y horarios completa de la pretemporada. (ver imagen)

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte