Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Dimarts 18 de setembre.- Demà dimecres a les 20:45 hores es disputarà al Ciutat de Castelló el ja tradicional Trofeu Diputació de Castelló en la que serà ja la seva sisena edició que a més serà Copa Lexus Castelló. Un any més el rival a batre serà el totpoderós València Basket d'ACB que compta amb jugadors de primeríssim nivell europeu com Will Thomas, Antoine Diot, Bojan Dubljevic o els nacionals San Emeterio, Rafa Martinez i Guillem Vives entre d'altres.

Sens dubte un gran atractiu tant per als propis jugadors de l'equip castellonenc com per al públic que podran veure els dos millors equips de bàsquet de la Comunitat Valenciana. "Tendim a normalitzar les coses i com ja portem sis anys jugant aquest partit contra el València Basket sembla normal. Però és excepcional i és una ocasió única per poder veure un gran partit de bàsquet i per a nosaltres de jugar amb un dels millors equips de bàsquet d'Europa ", confessava Tingues en la roda de premsa.

  El TAU comptarà amb les baixes de Gatell i també de Romà Bas que no va disputar el partit contra els mallorquins dissabte passat i també es perdrà el partit de demà per un petit trencament fibril·lar al isquio. Però per contra Tingues recupera a Leon Williams que avui arriba d'haver jugat dos partits amb la selecció Holandesa en la fase de classificació per al pròxim mundial, ja Juan García que ja està entrenant amb total normalitat i ja va tenir uns minuts dissabte contra el Iberojet Palma.

S'espera un bon ambient demà al Ciutat, on els ja 3000 abonats del TAU Castelló podran entrar de manera gratuïta. La resta d'aficionats que vulguin assistir podran treure la seva entrada per tan sols 10 euros.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte