Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia ACORD TAU CASTELLÓ-ESCOLA NOVA CENTER
TAU CASTELLÓ i ESCOLA NOVA CENTER TÈCNICA PROFESSIONAL, S.L., han signat un important acord de col·laboració en matèria de formació.

En virtut d'aquest acord, l'entitat formativa esmentada impartirà, de gener a juliol de 2019, el CURS UNIVERSITARI D'ESPECIALITZACIÓ ESPORTIVA, amb Títol final expedit per la prestigiosa UNIVERSITAT EUROPEA MIGUEL DE CERVANTES.

EL Curs formarà els alumnes en Preparació Física, Entrenament Funcional, Nutrició Esportiva, Màrqueting Esportiu, Coaching Esportiu i Dret i Mediació esportiva. La part teòrica s'impartirà, a les instal·lacions d'Escola Nova Center, per professors titulats, amb classes presencials els divendres a la tarda i dissabtes al matí.

Finalitzada la formació teòrica, l'alumne tindrà un període de pràctiques en Clubs Esportius o societats anònimes esportives. A més, hi haurà 2 Master Classes al Pavelló Ciutat de Castelló, impartides per l'Entrenador i el Preparador Físic del TAU CASTELLÓ. És una magnífica oportunitat per a tots aquells que vulguin formar-se i treballar en l'àmbit esportiu. Els que estiguin interessats poden informar-se a la pàgina web
www.cursouniversitariodeportivo.es
 o al telèfon 96.368 53 85.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte