Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Dijous 18 d'octubre.- El TAU Castelló està ja de camí a Palència on demà disputarà el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga LEB Oro contra l'Xocolates Trapa Palència, equip que comparteix liderat amb el Retabet Bilbao. Un desplaçament que es preveu difícil més si és possible per les baixes que acusa l'equip de Toni Ten. "Després de l'eufòria de la victòria de diumenge hem tornat a tenir una setmana convulsa amb les diverses baixes en els entrenaments", confessava Ten en roda de premsa i és que els castellonencs encara no han recuperat ni a Edu Gatell ni a Tuti Sabonis ni a Marcos Portález. A més, Juan García no ha pogut entrenar per un procés gripal important pel que el TAU Castelló aquesta agafat amb pinces.

Però les dificultats hi són per superar-les i el TAU Castelló vol sortir a per tot, "els que som sortirem a donar-ho tot com sempre sabent que jugarem contra un gran club, amb una gran afició, contra un gran equip i un gran entrenador molt contrastat "comentava el onder.

Per la seva banda, Romà Bas, l'aler alacantí del TAU Catelló que va jugar tres temporades defensant el Palencia abans d'arribar a la Plana valorava el partit com "molt especial per a mi, en l'esportiu perquè he estat els tres últims anys abans d'arribar al TAU Castelló, i també en el personal perquè la meva xicota és de Palència". Romà parlava així de la plantilla domicili, "és un dels millors equips de la lliga, estan en ratxa i amb confiança i això nota a la pista. L'equip està molt equilibrat i més la gent nova que és molta, s'ha conjuntat ràpid i bé. "I és que als ja veterans i coneguts Grimau o Urko Otegui se'ls han sumat bases com Jorge Sanz que està cridat a ser un els millors bases de la lliga.

Demà l'equip realitzarà la sessió de tir de 10h a 11h al nou Pavelló Municipal dels Esports de Palencia per després tornar a l'hotel de concentració fins a les 21h que es disputarà el partit davant, fins al moment invicte Xocolates Trapa Palència.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte