Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló acusa les baixes i cau davant el potent líder Xocolates Trapa Palència
El TAU Castelló acusa les baixes i cau davant el potent líder Xocolates Trapa Palència

XOCOLATES TRAPA PALENCIA. 84
TAU CASTELLÓ 59

XOCOLATES TRAPA PALENCIA: Sanz (8), Zubizarreta (6), Toledo (5), Vasturia (14), Otegui (6), Gustys (8) - quintet inicialment Kone (10), Cavaller, Omeragic, Cvetinovic (12) , Hermanson (15). 12 faltes. Sense eliminats.

Ent: Alejandro Martínez

TAU CASTELLÓ: Faner (8), Chema Garcia (11), Bas (9), Lucas (6), Washburn (15); cinc inicial - Williams (6), Fuzaro (4), Kinoshita, Sabaté i Rodriguez. 16 Faltes. Eliminat Danilo Fuzaro.

Ent: Toni Ten

ÀRBITRES: Jose A. Paguen, José Vázquez i Juan A. Pinela

INCIDÈNCIES: El TAU Castelló va viatjar pagat de baixes, quatre en total. Les ja sabudes Gatell, Sabonis, Portález a la qual es va sumar Juan García amb grip.

PARCIALS: 19-13 / 22-25 (41-38 Descans); 20-13 / 23-8 (84-59 Final)

Va arribar el TAU Castelló molt minvat a Palència, amb quatre baixes en sumar-se aquesta setmana la baixa del fins ara MVP Juan García per un procés gripal. Amb tan sols tres pivot i un d'ells el del planter Victor Rodriguez comptava Ten per un partit on el físic a la zona era determinant. Va començar el partit amb cistella de l'Xocolates Trapa Palència però ràpidament l'ex morat Romà Bas va anotar un triple per posar per davant als castellonencs. El partit es jugava a un ritme frenètic amb molts atacs a camp obert per part dels palentinos que sabien de les baixes del TAU Castelló i volien trencar el partit. Però els de Tingues no donaven el braç a tòrcer i encara que un parcial local de 7-0 va obrir una petita escletxa, el TAU Castelló després temps mort de Toni Ten va reaccionar per acabar apropant-se en el marcador al final del primer quart 19-13. Els castellonencs estaven jugant a penes amb set jugadors i amb tan sols Washburn i Lucas de pivots per la qual cosa cada descans d'un d'ells un aler, gairebé sempre Fuzaro s'havia de sacrificar i fer tasques d'ala pivot.

La valentia del TAU Castelló, que és sens dubte el seu ADN, el va fer en el segon quart empatar ràpidament el partit amb un parcial de 0-6, cosa que va ser clau perquè els taulellet s'agafessin al partit en una cambra molt igualat que tan només un parcial final de Xocolates Trapa Plencia de 5-0 li donava un avantatge, que Williams amb una gran penetració, va acabar deixant l'electrònic al descans 41-38 i tot per decidir a la segona part del partit.

La represa no va ser bona per al TAU Castelló. El Xocolates Trapa Palència va pujar una marxa i es va mostrar molt agressiu en defensa i molt precís en atac dese la línia de 6,75. Però els de Ten no volien anar-se'n del partit però no estaven encertats en atac. Començaven a lastrarle les pèrdues i també el cansament i va acabar el quart 10 baix 61-51.

Ho va intentar el TAU Castelló però a poc a poc s'anava apagant i els locals no baixaven el ritme i poc a poc van anar augmentant la diferència fins als 25 punts finals 84-59. En els compassos finals i amb el partit més que decidit Tingues va donar minuts als joves que van complir amb escreix.

Al final les baixes es van notar molt davant un rival de l'entitat del Xocolates Trapa Palència que sens dubte lluitarà per estar en els llocs de cap en final de temporada.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte