Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Dijous 8 de novembre.- Demà a la tarda nit, en l'horari habitual de les 20: 45h, al Ciutat de Castelló viurà un altre fet històric del bàsquet castellonenc i nacional, i és que el TAU Castelló i el Covirán Granada s'enfrontaran per primera vegada en un partit oficial de bàsquet. Però el partit no només serà especial per aquesta raó. A més els de Toni Ten volen tallar la ratxa de tres derrotes seguides en la lliga per poder sumar la seva tercera victòria que a molt segur no serà gens fàcil davant un recent ascendit però molt reforçat Covirán Granada. I és que els andalusos compten a les seves files amb noms importants de la categoria com són el base Josep Pérez o els interiors Sergio Olmos i Guillem Rubio, a més dels ja coneguts i estimats per l'afició castellonenca Manu Rodriguez i Alejandro Bortolussi que van formar part de aquell equip que va fer història en el TAU Castelló guanyant la copa LEB Plata i ascendint aquesta mateixa temporada a la lliga LEB Or. Especialment Ale Bortolussi es troba en un gran moment de forma i està sent dels millors del seu equip, un equip que sap molt bé al que juga com ens afirmava Ten, "és un equip molt metòdic en atac, que sap molt bé a què juga. A més treuen molts tirs lliures en atac sobretot amb els jugadors interiors ". Aquest és un handicap de l'equip tauleller que és l'equip que menys tirs lliures per possessió tira en el que portem de temporada, "això només ho podem remedir de dues formes, forçant més personals però sobretot que els nostres jugadors es facin de respectar en la lliga perquè fins ara no se'ls ha respectat res "confessava Toni Ten, ja que a jugadors com Nick Washburn entre d'altres, els xiulen moltes personals en contra i molt poques a favor en les batalles que li toca lliurar dins de la zona contrària cada partit.

La setmana ha estat força bona per al TAU Castelló que ha comptat amb onze jugadors en la majoria d'entrenaments i en la qual sembla que recupera Danilo Fuzaro tot i que ha estat tota la setmana entre cotons perquè pugui arribar en òptimes condicions a l'parti de demà .

Un partit que tindrà com a clau el ritme de partit, la regularitat i l'encert exterior per aconseguir l'objectiu de la victòria. "Hem de dominar el ritme del partit. Necessitem ser més ràpids per jugar en transició perquè tenim un equip per això. El tir exterior serà també clau, crec que podrem generar molts tirs exteriors alliberats i hem d'estar encertats per guanyar ", explicava l'entrenador onder en la seva anàlisi previ al partit.

Actualment el Covirán Granada té la seva balança de victòries i derrotes equilibrada (3-3) i ocupa la desena plaça a la classificació. Per contra el TAU Castelló amb dues victòries i quatre derrotes ocupa la catorzena posició a la taula, d'aquí la importància d'aconseguir la victòria demà al Ciutat.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte