Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Marc Portález deixa la disciplina del TAU Castelló després de la recuperació d'Edu Gatell
Marc Portález deixa la disciplina del TAU Castelló després de la recuperació d'Edu Gatell al finalizar el seu contracte.

El pivot del Tau Castelló, Marcos Portález, realitzarà aquesta tarda el seu últim entrenament amb la l'equip castellonenc, després de la recuperació després de set mesos d'Edu Gatell. Marc que va arribar a la pretemporada per suplir l'absència de Gatell en els entrenaments, després de complir els objectius que el club esperava d'ell quan el va fitxar. D'aquesta manera el club, tal com confessava el seu president "estem molt contents amb la feina d'en Marc i estem agraïts amb la gran professionalitat, que Marc, ha mostrat des del primer dia que va arribar sabent que només anava a estar el temps que trigués Edu en recuperar-se ".

No serà aquest l'últim moviment del TAU Castelló en els pròxims dies ja que des del club estan ja treballant en la contractació d'un jugador de perímetre per reforçar més la línia exterior, encara que serà difícil aquesta setmana en què els taulellet s'enfrontaran el divendres el FC Barcelona Lassa B. Dia, en què a més, aprofitarà el TAU Castelló per presentar als seus 18 equips de pedrera en el descans del partit davant l'equip català.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte