Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló aprova amb nota els seus comptes
Dissabte 16 de març.- Aquest matí s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de socis del Amics del Bàsquet en la qual s'han tractat els següents punts:

  • Aprovació del balanç econòmic de l'any 2018 que ha llançat les següents dades amb uns ingressos totals de 809.851 euros davant 799.734 euros de despeses pel que ha generat un superàvit de 10.117 euros. En aquest apartat destacar que el planter representa aproximadament el 20% de tot el pressupost del club.
  • Aprovació del pressupost econòmic 2019 que serà de 834.500 euros.
  • Ratificació de l'actual junta directiva.
  • Pla d'actuació per a l'exercici 2019 en el qual destaca:

    • La recerca del creixement esportiu competint amb els equips en les màximes categories federatives, potenciar equips de pedrera mixtes en mini i progressivament arribar si és possible a tenir equips femenins,realitzar accions que desemboquin en un major suport social sobretot en els partits del primer equip.

    • Aprovació de la quota anual de soci per a l'any 2019 de 130 € que inclourà l'abonament numerat de temporada amb reduccions a pensionistes, discapacitats, familiars de jugadors i membres de UJI i SAUJI.

Cal destacar que tots els punts han estat aprovats per unanimitat per la qual cosa denota que la gestió de l'actual junta directiva ha aprovat amb bona nota.

Després de les votacions s'ha passat al punt de precs i preguntes on ressalten les queixes dels socis sobre l'estat del pavelló Ciutat de Castelló tant per les goteres, per la deficient megafonia i marcadors com per la negativa perquè l'equip LEB Or pugui entrenar en horaris de dies de festa o caps de setmana per necessitats de calendari. Davant aquestes queixes el president Luis García ha comentat que d'aquestes deficiències s'ha informat al Patronat d'Esports sent la reparació de les goteres l'única prevista pel consistori. Una altra de les preguntes dels socis ha estat si els patrocinadors principals a curt o mitjà termini van a fer més inversió al que el president ha respost que el primer és crear il·lusió i que amb això segur les inversions vindran soles.

A les 11:40 s'ha aixecat la sessió i donat el tret oficial a l'any 2019 per a la gestió del TAU Castelló.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte