Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia EL TAU CASTELLÓ NO POT AMB UN estratosfèric LIBERBANK OVIEDO
TAU CASTELLÓ 84
LIBERBANK OVIEDO 89

TAU CASTELLÓ:
Bas (5), Faner (5), Washburn (16), Djukanovic (12), Javi Lucas (10) -cinc inicial--; Fuzaro (7), Juanjo García (15), Sabonis (3), Chema García (3), Zabas (8) i Kinoshita. 14 faltes. Sense eliminats. Entrenador: Toni Ten

LIBERBANK OVIEDO: Ahonen (13), Arteaga (10), Jakstas (15), Geks (17), Spieth (8) -cinc inicial- Douvier (15), Van Zegueren (2) Llorente (6), Pérez (3) , Rosa, Meana. 18 faltes. Sense eliminats. Entrenador: Javi Rodriguez

ÀRBITRES: Enrique Miguel López, Eric Carrera i MikelCañigueral.

PARCIALS: 27-30 / 22-18 (49-48 descans); 18-26 / 17-15 (84-89 final de la trobada).

INCIDÈNCIES: Bona entrada al Ciutat tot i ser un dia complicat per a l'assistència de públic.

Es va llançar la pilota a l'aire en un dia complicat per a la assitència de públic entre celebracions del Dia del Pare i Falles, inaugurant el marcador el TAU Castelló. Els dos equips atacaven amb fluïdesa i veien les cistelles com a piscines, sobretot el Liberbank Oviedo que com ja se sabia, massacraven des de la línia de 6,75. Un triple de Romà Bas posava el marcador en 18-14 i semblava que podia agafar avantatge però els asturians no donaven el braç a tòrcer i amb tres dianans seguides de tres punts (0-9) deixaven el marcador 20-26 a falta de 3 minuts per acabar el quart per el que Ten va haver de demanar temps mort. Els taulellers van reaccionar i van aconseguir reduir distàncies al final del quart 27-30.

El segon quart canviaria, sobretot en la intensitat defensiva dels locals que no van concedir tan fancilmente els tirs de tres i amb un parcial de sortida de 10-4 i un triple del capità Chema García posava per davant una altra vegada al TAU Castelló (37 -34) i Javi Rodriguez demanava llavors un temps. Després es van succeir les alternatives però una altra empenta (0-7) de Liberbank Oviedo els tornava a donar un avantatge de sis punts. Toni Ten parava el partit amb un temps mort i reordenava l'equip que tornava a remuntar amb tècnica a l'entrenador Oviedo, Javi Rodriguez. Amb un joc ràpid i amb percentatges altíssims de tots dos equips s'arribava al descans 49-48 i tot per decidir en una segona part que s'acostava disputada.

Es va reprendre el partit molt igualat i amb alternatives en el marcador per als dos equips però semblava que el TAU Castelló no volia perdre el tren del partit i és més s'avançava 61-57 passat l'equador del quart. Però una altra vegada van aparèixer els tiradors d'Oviedo i una altra vegada amb tres triples seguits es van avançar 61-66. Ten va demanar temps mort però no va ser molt efectiu i va acabar el quart amb 67-74 que no augurava un bon final.

L'últim quart la defensa del TAU Castelló va treballar amb més intensitat però no acabava d'arrodonir el joc d'atac per poder retallar diferències que ademés augmentaven fins a 11 punts per al Liberbank Oviedo a falta de poc més de cinc minuts per al final.

Els taulellers mai van perdre la fe i van seguir remant però petits detalls en alguns atacs importants van fer que no s'anotés i fos impossible arribar a un final ajustat en els últims minuts.

Al final la victòria es va anar al Principat d'Astúries però sens dubte al Ciutat es va quedar el millor partit de bàsquet que hem pogut veure aquesta temporada, cosa que el públic va agrair amb una gran ovació de despiedida als dos equips per l'espectacle oferit.

Fotos: Pascual Cándido

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte