Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia EL TAU CASTELLÓ NO TREU EL MILLOR DAVANT UN SUPERIOR CARRAMIMBRE VALLADOLID
TAU CASTELLÓ 83
CARRAMIMBRE VALLADOLID 94

TAU CASTELLÓ:
Bas (9), Washburn (10), Djukanovic (18), Zabas (6), J. J. García (12) -cinc inicial--; Sabonis (7), Chema García, Sabaté (6), Javi Lucas (13), Fuzaro, Kinoshita (2) i Víctor Rodríguez. 23 faltes. Sense eliminats.

CARRAMIMBRE VALLADOLID: Gantt (21), Alvarado (5), Reyes (8), De la Font (13), Adekoya (9) -cinc inicial--; Torres (18), Kazadi (9), Drassanes (2), Aboubacar (2) i Novas-Mateo (7). 20 faltes. Sense eliminats.

ÀRBITRES: Carlos Javier García, Jesús Marcos Martínez i José Luis López.

PARCIALS: 8-14, 17-22, 29-31, 42-42 (descans); 54-63, 63-69, 73-80 i 83-94 (final de la trobada).

INCIDÈNCIES: Poca entrada al pavelló Ciutat de Castelló donada la inusual data i hora en què es va celebrar el partit. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de l'àrbitre castellonenc recentment mort Salvador Signes.

El TAU Castelló no va tindre la seva millor actuació en el partit que va disputar amb el Carramimbre Valladolid, un conjunt que es presentava a la capital de La Plana amb la clara motivació de mantenir les seves opcions de clasficarse pels play-off, mentre que el quadre local no es jugava res i tenia les sensibles baixes de Joan Faner i Edu Gatell.

Per al fred que estava l'ambient pel inhabitual de la data, l'hora i l'escàs públic assistent en coincidir amb la Setmana Santa, els dos contendents van sortir molt encesos, amb transicions molt ràpides, defenses intenses i atacs dinàmics. No obstant això, l'encert no acompanyava al combinat amfitrió, que aviat es va veure en dificultats (6-14, min. 15). A més, hi havia el problema afegit que els locals van entrar aviat en bonus, mentre que els castellans només tenien una falta. El quadre val·lisoletà buscava molt als seus exteriors, del que posteriorment treien profit els seus interiors (especialment Adekoya i De La Font); i pel que fa als de Toni Ten van poder subjectar-los millor, el marcador va començar a tenir millor pinta (17-18, min. 9).

En els minuts posteriors el perímetre del TAU Castelló va perdre potencial, de manera que els visitants ho van aprofitar per tornar a obrir una petita escletxa (21-27, min. 13). El tècnic castellonenc ho va fer resolent a poc a pom posant en pista a jugadors més resolutius, amb la qual cosa el resultat es va tornar a anivellar (31-31, min. 16). Va ser Djukanovic el que va assumir més responsabilitat, ben secundat prop dels taulers per Javi Lucas. També va tenir bons minuts el del planter Joel Sabaté, que va complir en la tasca de base durant els minuts que va suplir a Zabas, el qual no tenia per a aquest xoc el recanvi del lesionat Faner. El Valladolid recorria amb freqüència a la defensa en zona, però en aquesta ocasió els castellonencs sabien moure amb molt criteri la pilota i trobar una bona selecció de tir. Així les coses, el partit estava molt interessant i amb desenllaç incert al descans (42-42).

La represa es va seguir jugant amb intensitat, però en aquesta ocasió el Valladolid va ficar quatre triples consecutius (6 en total en el tercer quart, amb 4 de Gant, 1 de Alvarado i 1 de Novas-Mateu) que el va tornar a avançar amb molta claredat (52-60, min. 24), amb el que tocava el pertinent temps mort de Toni Ten. S'havia sumat també a la festa el veterà base Óscar Alvarado, capaç de trobar sempre al company millor situat i fins d'anotar si calia. La pausa tècnica va arreglar una mica les coses en un TAU Castelló, el qual anava sumant d'aquí i d'allà (especialment amb tirs dels pivots oberts) i defensant fort per mantenir-se amb opcions. D'aquesta manera, la cosa no va anar a més al final del tercer quart (63-69).

El partit estava posant dur, els àrbitres permetien contactes i aquí se sent còmode el quadre castellà. A més, l'escorta visitant Kazadi, que fins al moment havia tingut una discreta actuació, va començar a decidir amb les seves accions, de manera que passaven els minuts i disminuïen les opcions de victòria local. Si les coses estaven difícils, es van posar pitjor després de dos triples de Mike Torres i una antiesportiva a favor de Valladolid (73-87 a 3:19 del final). D'aquesta manera, amb tot a favor, els visitants van tenir prou amb administrar la seva renda amb possessions largasy certificar un triomf que els ajuda en les seves aspiracions de classificar-se pels play-off. La veritat és que aquesta motivació influeix molt quan t'enfrontes a un rival com era en aquesta ocasió el TAU Castelló, que no es jugava res.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte