Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló B intentarà aquest cap de setmana l'assalt a la lliga EBA
Divendres 17 de maig.- El TAU Castelló B es desplaça demà fins a Calp per intentar donar el salt a la lliga EBA en una final a quatre que es preveu molt dura i que a més dels castellonencs comptarà amb el CB Tavernes Blanques, el Picken La Cuina Claret i l'amfitrió, el CB Ifach Calp que a més serà el rival dels pupils de Castelló a les semifinals.

Un rival que el tècnic vall d'uxense analitzava així, "és un equip molt compensa, que sap el que ha de fer en cada moment del partit. Potser no és el millor equip pel que fa a qualitat individual però està molt treballat i és l'equip que més sap competir ". El TAU Castelló B està format per jugadors joves del planter castellonenca el que li dóna més mèrit a aquesta classificació.

"Hem d'intentar imposar el nostre ritme ràpid per tenir opcions contra el Calp que a més juga a casa", confessava Frederic Castelló, donant la clau per intentar guanyar demà la semifinal, que li donaria pas a jugar la final de diumenge i optar així a l'ascens de categoria.

Però no serà tasca senzilla per als taulellet ja que hauran de guanyar la semifinal davant el Calp i després guanyar la final contra l'equip vencedor de l'altra semifinal que es jugarà entre el Claret i el Tavernes Blanques.

El que si està clar és que si el TAU Castelló B aconsegueix l'ascens esportiu l'any que ve jugarà a la lliga EBA i així ho ratificava el seu president Luis García, "si els xavals s'ho guanyen a la pista van a tenir el suport del club per jugar l'any vinent a la lliga EBA. Serà un altre pas endavant com a club ". Cal tenir en compte que jugar a EBA és un esperó per a la formació de jugadors de la casa amb l'objectiu d'arribar al primer equip, com pot ser el cas de Joel Sabaté i Victor Rodriguez que han disputat aquest any ja minuts, sobretot el base benicarlando que cada dia està més afermat amb el bàsquet d'alt nivell com ha demostrat aquest any en molts partits a LEB Or.

Horaris:

Dissabte 18 de maig

18:00 h. Semifinal 1: TAU Castelló B - CB Ifach Calp

20:00 h. Semifinal 2: CB Tavernes Blanques - Picken La Cuina Claret

Diumenge 19 de maig

12:00 h. Guanyador Semifinal 1 - Guanyador Semifinal 2

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte