Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Romà Bas, tercera peça clau renovada pel TAU Castelló
Dijous 6 de juny.- Aquest matí el TAU Castelló ha oficialitzat la renovació de l'aler alacantí Romà Bas que complirà així la seva tercera campanya amb l'equip del taulell. El president, Luis García mostrava la seva satisfacció, "una alegria més, Romà Bas jugue un altre any amb nosaltres. Per a nosaltres és important que un jugador de la seva qualitat i la seva professionalitat formi part un any més de l'equip. A més és molt bona persona. "

Romà Bas és un jugador experimentat en la lliga, amb quatre ascensos a les seves esquenes que es mostrava també molt content amb la renovació, "estic molt a gust aquí. És com estar a casa. A més tinc l'espineta clavada de la mala temporada que vam fer l'any passat".

Molt clara tenia Romà la renovació com ha confessat aquest matí, "aquesta era la meva primera i única opció, de fet no he mirat res més i és l'any que més aviat he renovat".

El final de temporada de l'd'Xàvea va ser molt bo, acabant l'any amb 6,8 punts de mitjana i un 41% d'encert en tirs des de la línia de 6,75.

Amb aquesta renovació són ja tres les peces claus amb què Toni Ten comptarà per al proper curs basquetbolístic, que encara està per confirmar el seu inici encara que tot apunta que comenci més aviat que les temporades anteriors.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte