Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Henri Wade-Chatman primer reforç del TAU Castelló per a la temporada
Henri Wade-Chatman primer reforç del TAU Castelló per a la temporada

Dissabte 8 de juny.- El TAU Castelló va arribar ahir a la nit a un acord amb el jugador nord-americà Henri Wade-Chatman per jugar la propera temporada.

Wade-Chatman de 26 anys d'edat, mesura 1,88 m d'alçada i serà el company de Joan Faner en la posició de base encara que també pot fer funcions d'escolta. La temporada passada va jugar en la primera lliga d'Estònia, al Parnu on promedió 12,6 punts, 3,9 rebots i 4,5 assistències per partit. Henri ja va jugar a Espanya la temporada 16/17 i 17/18 on va ascendir amb el CBC Valladolid a LEB Or i va jugar una temporada a la segona categoria del bàsquet nacional i que ja es va enfrontar als de Toni Ten. I que des de llavors li té l'ull posat. "Hem apostat per Henri, per que creiem que és un jugador que pot aportar moltes coses a l'equip. Ha estat una de les nostres preferències des d'abans d'acabar la lliga. I ell volia tornar a Espanya, el que ha fet més fàcil el fitxatge ", confessava l'entrenador onder.
També Toni Ten ressaltava les virtuts del nord-americà, "és un base amb capacitat anotadora, que és una cosa que buscàvem. Un base físic i que pot jugar de 2 i combinar amb Joan en pista, cosa que també era important. I molt bé jugador de bloqueig directe. "

Wade-Chatman, que serà el primer base americà de la història del TAU Castelló, ja va demostrar a Valladolid que és un jugador molt important en la lliga, sent un jugador anotador capaç de crear-se els seus propis tirs el que feia que Tingues no pogués amagar la seva alegria després del fitxatge, "crec que és un fitxatge que ens permetrà ser competitius en aquesta lliga. I que completa una molt bona parella de bases, sense oblidar al jove del planter Joel ".

A partir d'ara la preferència del TAU Castelló és intentar tancar la contractació dels pivots i més concretament dels cincs tal com explicava Ten, "hem posat molt interès a poder cobrir els" 1 "i els" 5 "amb jugadors de garanties les dues posicions que ens van portar de cap l'any passat, i tan importants són per a l'equip ". Els bases ja els tenen els castellonencs i ara faltarà saber quins seran els cincs, tot i que un cada vegada està més a prop ja que la renovació d'Edu Gatell està al caure i és molt probable que la setmana que es faci ja oficial

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte