Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló i Ruralnostra presenten la campanya de socis i abonats per a la temporada 2019/2020
Divendres 14 de juny.- Aquest matí a les oficines de Ruralnostra de la Plaça de la Pau de la capital de la Plana, el TAU Castelló ha presentat la campanya de socis i abonats per a la temporada que coincideix amb el 25 aniversari de l'entitat. La campanya resa el lema "25 anys i un mateix somni", que com explicava Luis García, president de l'equip tauleller, "va ser un somni crear el club i és un somni tot el que hem aconseguit i seguim amb el mateix somni".

Com a novetat de la campanya s'ha presentat la figura diferenciada de soci i abonat. "El que diferencia al soci de l'abonat és que el soci té ple dret a l'assemblea del club ia més rebrà una samarreta commemorativa del 25 aniversari, a més de tenir el seu abonament per veure tots els partits", ha recalcat Luis García, que ha agraït a Ruralnostra el seu suport per tercer any consecutiu de manera que una temporada més la part posterior del carnet portarà el logotip de l'entitat financera castellonenca.

Gerardo Muñoz en representació de Ruralnostra, ha destacat els valors del club que els uneixen, "nosaltres estem encantats de continuar donant suport al TAU Castelló ja que compartim valors d'èxit com l'honestedat, el treball en equip, la humilitat".

Així el proper dilluns 17 de juny ja donarà el tret de sortida a la campanya i ja es podrà renovar els abonaments a les oficines del club de dilluns a divendres en horari de 17h a 20h.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte