Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Joey Van Zegeren reforça la pintura del TAU Castelló
Dissabte 15 de juny.- El TAU Castelló s'ha fet amb els serveis del pivot holandès Joey Van Zegeren. Després de moltes setmanes de converses, ahir els taulellers van arribar a un total acord perquè el center jugui la temporada que ve a Castelló. Van Zegeren de 2,08 metres, arriba amb un any d'experiència en la lliga ja que l'any passat va militar a les files del Liberbank Oviedo, on va fer de mitja 7,2 punts i 5,2 rebots per partit quallant una bona temporada.

Toni Ten descrivia així al seu nou pupil, "Joey és un jugador que destaca sobretot per la seva presència física. És un finalitzador de gran nivell i molt bo en bloqueig directe. Té defensa, rebot, i intimidació el que ens permetrà ser molt més complets defensivament".

A més Van Zegeren és un pivot fort sota el cèrcol i és una de les característiques que el cos tècnic castellonenc estava buscant. "Estem molt contents, Joey ve de fer una gran temporada, i estem segurs que sumarà la seva ambició individual a l'interès grupal de l'equip", confessava Ten que reconeixia tenir una molt bona parella de "cincs", amb uns punts forts que encaixen molt bé amb l'estil de joc al qual vol arribar amb l'equip.

D'aquesta manera sis són les peces amb les que compta Ten tancant les dues posicions que eren prioritàries per al TAU Castelló, els bases i els centers.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte