Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Brano Djukanovic seguirà sent un any més el canoner del TAU Castelló
Brano Djukanovic seguirà sent un any més el canoner del TAU Castelló

Dimarts 16 de juliol.- Ahir per fi es va tancar l'acord entre el TAU Castelló i Brano Djukanovic de manera que l'aler serbi continuarà una temporada més al nostre equip. Brano era un altre dels objectius prioritaris del club i tot i que han estat llargues les negociacions al final ha arribat l'acord, "fa setmanes que veia molt factible que Brano pogués seguir, per que el jugador volia seguir creixent amb nosaltres. I això és fonamental ", afirmava l'entrenador onder. Recordem que Brano va arribar començada ja la temporada passada com a revulsiu i per aportar anotació des de la línia exterior. I així va ser anotant una mitjana de 11,6 punts i valorant 9,2 de mitjana en els 24 partits que va disputar.

Els aficionats podran gaudir un any més d'aquest aler amb un tir excepcional que és capaç de generar-se ell només situacions de tir i penetració com ja es va poder comprovar la temporada passada i molt compromès amb l'equip i amb el club.

"És un altre dels objectius principals de l'equip. Hem parlat molt, i mai he amagat que l'ambició en el projecte passava per poder-nos quedar als jugadors que volíem. I Brano és un d'ells, per talent i qualitat, capacitat anotador i generadora, i pel seu caràcter guanyador i inconformista. Hem de envoltar-nos de gent amb ganes de créixer i de guanyar, i la seva mentalitat és molt positiva per al grup "declarava Toni Ten, qui ha aconseguit renovar el nucli de l'equip que volia. Un nucli que amb les aportacions de les noves incorporacions li va a donar continuïtat i millora a la feina de la temporada passada.

Després d'aquesta renovació són dos els fitxatges que queden per concretar un exterior i un interior amb capacitat d'obrir el camp confessava a més de la renovació del nipó Isao Kinoshita que és molt probable que es produeixi en els propers dies.

El club vol reforçar l'equip d'EBA

El treball en els despatxos no cessa en el TAU Castelló, ja que també s'està confeccionant l'equip filial que disputarà aquest any la lliga EBA, i tot i que seguirà amb jugadors de la pedrera de l'any passat s'està buscant un reforç en el joc interior que a més pugui portar dinàmica del primer equip a LEB Or.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte