Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Toni Ten donarà la propera setmana quatre clínics al Japó
Toni Ten donarà la propera setmana quatre clínics al Japó

Divendres 26 de juliol.- Aquesta matinada una expedició del TAU Castelló viatjarà fins a terres nipones amb la finalitat de seguir afermant i desenvolupant col·laboracions tant amb clubs japonesos com també amb empreses.

L'expedició la formaran el president Luis García i vicepresident Toni Ripoll i l'entrenador del primer equip, Toni Ten, qui serà l'encarregat de donar els diferents clínics. Dos d'ells seran el dia 29 a Osaka i Kyoto respectivament i els altres dos els dies 30 i 31 a Tòquio, la capital nipona. Un dels objectius dins del club aquesta temporada és seguir desenvolupant accions i projectes en col·laboració amb clubs japonesos per tal d'exportar el know-how del club en països on el bàsquet de base no està tan desenvolupat i Japó és una bona destinació per a això .

A més els integrants de l'expedició aprofitaran per anunciar de manera oficial la continuïtat d'Isao Kinoshita una temporada més al TAU Castelló.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte