Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Bon dia a Tokyo
01/08/2019
Avui ha estat un dia especial. A les 9:00 del matí Toni Ten ha acudit a l'entrenament del primer equip de EARTH FRIENDS TOKYO Z, dirigint l'entrenament i compartint amb l'equip, diferents situacions ofensives contra zona i últims segons.

Els presidents del Tau Castelló i l'Earth Friends Tòquio Z, han visitat a l'empresa col·laboradora del club japonès Tomoe Shokai CO., TD. Han estat rebuts pel seu general Mmnager, Kazz GOTODA, que s'ha interessat pel bàsquet espanyol, pel Tau Castelló, els seus patrocinadors, i especialment per TAU Ceràmica, Vila-real CF i Valfortec amb seu al Japó. S'ha mostrat molt interessats en la relació entre els dos clubs, els seus objectius de col·laboració per ajudar-se mútuament i la possibilitat de poder seguir creixent.

A continuació els respresentants de tots dos equips, s'han dirigit al centre de Tòquio per visitar a una altra gran empresa, com és SCOPE. Aquesta empresa de publicitat i màrqueting col·laboradora amb el club japonès. Han estat rebuts pel seu president Shigeru Yokoyama i el seu equip de directius. En les seves oficines, amb unes vistes de Tòquio des d'on es veu tot el centre empresarial i financer, així com el palau i jardins de l'Emperador japonès, ens han mostrat els seus projectes més importants i han mostrat el seu interès de col·laborar amb el projecte del Tau Castelló en tot allò que pugui beneficiar als dos clubs.

Ja a la tarda tota l'expedició del club castellonenc s'ha dirigit a les instal·lacions de l'escola i club de bàsquet tanuki, on una trentena de nens i nenes han gaudit amb els ensenyaments dels nostres entrenadors.

Un plaer tot el desenvolupat al país nipó. El tracte rebut i els amics que aquí deixem, amb la idea de mantenir les nostres relacions i fomentar activitats conjuntes que ens permetin millorar als dos clubs.

#FemAmics #FemTAU

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte