Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia Julio Claver de Assis, més talent i rebot per a la pintura del TAU Castelló
Julio Claver de Assis, més talent i rebot per a la pintura del TAU Castelló

Dimecres 7 d'agost.- El TAU Castelló s'ha fet amb els serveis de l'ala-pivot Julio de Assis, de 27 anys i 2,03 d'alçada, que la temporada passada va militar al CB Tizona quallant una gran temporada a lliga EBA amb 19,9 punts i 7,7 rebots de mitjana per partit amb una valoració de 26,1. És per això que l'equip castellonenese ha fitxat Julio de Assis que encara angolès de procedència és espanyol de nacionalitat i podrà reforçar el filial del Tau a la lliga EBA reforçant així el joc interior també de l'equip de Frederic Castelló.

Julio estarà en total dinàmica del primer equip però estarà disponible per a Castelló quan ho necessiti. El jugador està ara amb la selecció angolesa concentrat i podria disputar el Mundial de la Xina si finalment és convocat pel seleccionador nacional d'Angola.

Amb aquest jugador el TAU Castelló reforça encara més el joc interior del primer equip a costa de tancar definitivament la cessió d'un exterior del València Basket.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte