Web Amics del Basquet

TAU CERÁMICA

Notícies

NOTÍCIA
Imagen de la noticia El TAU Castelló reinicia demà la campanya d'abonaments
El TAU Castelló reinicia demà la campanya d'abonaments

Diumenge 18 d'agost.- Demà dilluns 19 d'agost el TAU Castelló reactivarà la seva campanya d'abonats després d'unes petites vacances. Els aficionats que vulguin treure el seu abonament ho podran fer a les oficines del club situades en el Pavelló Ciutat de Castelló de 17: 00h a 20: 30h.

Els abonaments oscil·len entre 70 euros els més barats i 110 euros el més car. Els joves entre de 13 a 18 anys tenen un preu especial de 30 euros en graderia general. I els nens menors de 12 anys una temporada més tindran accés gratuït.

Els abonats del Vila-real CF podran treure l'abonament del TAU Castelló de forma gratuïta i tan sols pagaran 30 euros en graderia numerada.

A més aquest any i com a novetat, aquesta la modalitat de soci que, a més de tenir l'abonament inclòs se li regala una samarreta commemorativa del 25 aniversari del TAU Castelló. El soci del TAU Castelló també tindrà descomptes a la botiga i activitats del club i per descomptat tindrà veu i vot a l'assemblea anual del club.

Els abonaments inclouen els partits de pretemporada i els partits de lliga regular, inclòs el partit del 30 d'agost davant el València Basket de la Lliga Endesa, vigent campió de l'Eurocup i que jugarà la aquesta temporada Eurolliga.

Tornar a la Pàgina d'inici

Tornar a Notícies


"Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento." OK | Más información

©2009 Club Amics del Bàsquet CIF: G12380887
Camí de Sant Josep, 1 - 6é - porta 21
12005 - Castelló (Espanya)

Contacte